Vrei câteva filme horror care să îți “înveselească” vara? Iată la ce trebuie să te uiți

Esti fan inrait filme horror sau esti genul care se ascunde imediat sub plapuma atunci cand are loc un moment mai « suculent »?

Dar ce placere mare, atunci cand lucrurile se intampla pe marele ecran. Piele de gaina, sudoare, rasete nervoase, teama si tipete. Iata ce ne rezerva vara in materie de filme horror.

Child’s play, Jocul copilului. Iti plac umorul negru, sangele, dar si noile tehnologii? In acest caz, acest nou remake al celebrei papusi Chucky, ar trebui sa iti fie pe plac. Chucky a trebuit sa faca loc unei alte papusi, la fel de terifiante.

Annabelle 3. Un spin off in plus al papusii malefice Anabelle care se bucura de un success rasunator de fiecare data. Sotii Warren, pe care i-am descoperit in The conjuring au revenit, dar de data aceasta intr-un rol secundar, deoarece de data aceasta, accentul va fi pus pe fiica lor Judy, care devine o victima a papusii.

Brightburn- copilul raului. Iata inca un film horror care promite o buna doza de fiori reci pe sira spinarii. Excelentul sau trailer nu lasa loc indoielii- filmul reia clar codurile lui Superman, de data aceasta intr-o versiune mai horror.

Midsommar. Midsommar va aparea in 31 iulie in cinematografe, in cele mai obscure sali pentru a-ti da fiori reci pe sira spinarii. Acest nou lung metraj semnat Ari Aster risca sa te terifieze de tot.

Aici este vorba despre povestea unui cuplu, Dani si Christian, care traverseaza Suedia pentru a –si vizita prietenii si a merge la un festival. Dar neplacerile isi fac foarte repede aparitia….

Crawl. Alexandra Aja nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba despre cea mai horror tensiune. Ne amintim aici bineinteles, de celebrul remake la The Hills Have Eyes. De data aceasta revine cu un film catastrofal dublat de un film horror. Este povestea unei tinere femei care incearca sa isi salveze tatal din mijlocul unui uragan. Dar ramane captiva intr-un subsol unde va trebui sa faca fata unor crocodili teribili.

Scary Stories. Aceasta productie a lui Guillermo del Toro care va aparea in 21 august, ne va duce pe langa tanara Sarah Bellows, care isi transforma viata torturata, cu oribile secrete intr-o serie de povesti terifiante. Dar aceste povesti devin foarte reale atunci cand un grup de tineri ajung in casa sa fantasmagorica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?