Vesta de blugi – ghid de bună purtare

Pe lângă clasica şi indemodabila geacă de blugi, vesta de blugi este şi ea piesa vestimentară care revine în forţă în vara anului 2021 şi care se impune drept un veritabil must have. Îndrăzneşte are cineva să spună că denimul nu este cel mai cool material al anului 2021? Nu prea….

Pentru a o adopta însă cu stil, iată câteva idei de ţinute care să te ajute să atragi toate privirile în acest sezon estival.

Poartă vesta de blugi cu un model oversize la o cămaşă tip tunică mai minimalistă în nuanţe de negru. Bascheţii albi sunt cei care pot sublima ţinuta. Dar şi accesoriile foarte bine alese precum un colier tip choker.

Vesta de blugi poate să pună cel mai bine în valoare rochiile colorate ale verii, mai ales cele tip portofel. O rochie în nuanţe de roşu fiesta şi cu dungi este o opţiune ideală. Geanta tip bucket, inevitabilă în acest sezon, poate completa de minune ţinuta.

Atunci când vrei să mizezi totul pe sobrietate, poartă vesta de blugi la o pereche de blugi boyfriend şi la o pereche de adidaşi Stan Smith. Un look casual şic perfect.

Dacă vrei ca vesta ta de blugi simplă să fie cea mai şic, o poţi purta alături de o fustă cu imprimeuri florale, de balerini cu ţinte şi de un top simplu.

Vara este cea mai bună ocazie de a purta eternul imprimeu tie and dye. O rochie în stil boem cu acest tip de imprimeu arată cel mai bine alături de o vestă de blugi.

Vesta de blugi nu se poartă doar ziua, ci şi seara. Alături de o fustă din piele şi de un top în dungi vei fi cea mai frumoasă. Sau de o rochie maxi în nuanţe de galben buttercup, o nuanţă foarte în vogă în anul 2021.

Poartă vesta de blugi la blugi, dar nu orice tip de blugi, ci unii cu steluţe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?