Tot ce știm despre sezonul 4 al serialului The Crown

Sezonul cu numarul 4 al serialului The Crown soseste in curand pe Netflix, mai precis incepand cu data de 15 noiembrie. Si, de data aceasta, vom afla mai multe lucruri despre enigmatica si adorata Lady Diana Spencer. Iata deci tot ce stim despre acest al patrulea sezon al serialului The Crown.

The Crown in cateva cuvinte
Inspirat din filmul The Audience (2013), serialul The Crown spune povestea domniei care se intinde pe mai multe decenii a reginei Elizabeth a II-a care se straduieste sa gaseasca un echilibru intre viata sa privata si viata publica. Serialul se concentreaza asupra unor intrigi personale, idile, dar si asupra rivalitatilor politice care se deruleaza in culisele marilor evenimente din a doua jumatate a secolului XX. The Crown nu se concentreaza doar asupra monarhiei, serialul vorbeste si despre caderea unui imperiu, o lume veche care trebuie sa se adapteze haosului actual.

Intriga sezonului 4 al serialului
Spre sfarsitul anilor ’70, regina Elizabeth (Olivia Colman) si familia sa au drept scop securizarea tronului gasind o sotie potrivita pentru printul Charles (Josh O’Connor), care sa fie inca celibatara. Natiunea incepe sa resimta primele consecinte ale politicii introduse de Primul Ministru Margaret Thatcher. Parcursul acestei prime femei prim ministru britanic pare sa imparta lumea in doua, tensiunile dintre ea si regina sunt deosebit de puternice. Situatia se inrautateste atunci cand Margaret Thatcher decide sa duca tara in razboiul Malvinelor cee ace provoaca numeroase conflicte in interiorul Commonwealth.

In timp ce relatia de iubire dintre printul Charles si tanara Lady Diana Spencer este un basm indispensabil pentru a uni poporul britanic, familia regala este din ce in ce mai divizata in spatele usilor inchise…
Distributia

Fiecare sezon ne permite sa descoperim o noua epoca din viata reginei Elizabeth a II-a. Toti actorii au fost reinnoiti din cauza salturilor mari facute in istorie ceea cer are avantajul de a conferi un suflu nou povestii. Sezonul acesta, Helena Bonham Carter (Printesa Margaret), Tobias Menzies (Ducele de Edimbourg), Erin Doherty (Printesa Anne), Emerald Fennell (Camilla Parker Bowles) si Marion Bailey (Regina Mama) fac parte din distributia sezonului 4 al serialului The Crown.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *