Top 5 idei de sucuri smoothie pentru a-ți face plinul de energie

Zilele sunt din ce in ce mai scurte, termometrul afiseaza grade tot mai putine, frunzele sunt din ce in ce mai putine in copaci si zapada isi va face si ea in curand aparitia. Ocazia ideala si de a prepara cele mai delicioase si mai sanatoase sucuri smoothie pentru un plus de tonus.

Para, ghimbir, banana, cel mai bun suc smoothie pentru digestie. La tine acasa, trebuie sa consumi doar fructe si legume de sezon. Natura este un ajutor de pret si ne furnizeaza nutrientii necesari pentru a trece cu bine de perioada rece.

Pentru a obtine cel mai delicios suc smoothie ai nevoie de 2 pere, de o banana, de o lingurita de ghimbir razuit, dar si de 25 cl de lapte de ovaz. Banana este extrem de bogata in potasiu, previne oboseala si poate facilita concentrarea. Para este cea care ne poate reda energia pentru intreaga zi iar ghimbirul este cel care poatre facilita digestia si poate combate constipatia. Este un suc smoothie ideal pentru micul dejun.

Kiwi, banane si portocale- un suc smoothie plin de vitamine pentru sezonul rece. Pentru a prepara acest suc smoothie pentru un plus de tonus ai nevoie de 4 fructe kiwi, de doua banane, de doua portocale si de 25 cl de suc de lapte de cocos. Daca vrei sa te bucuri de o bautura mai lejera, poti inlocui de exemplu, laptele de cocos cu apa. Este reteta ideala daca energia te lasa balta in mijlocul zilei. Vitamina C continuta in mare cantitate de portocale, dar si de kiwi este cea care iti poate reda imediat energia. Te poate ajuta de asemenea sa faci fata stresului pasager.

Banane, kiwi, spanac si busuioc, un suc smoothie ideal pentru cei care vor sa fie mai « green ». Daca iti plac sucurile care au un plus de relief si un gust acid, aceasta reteta merita incercata. Amesteca ierburile aromatice cu fructele si cu verdeata, ai nevoie de doi pumni de spanac, sase frunze de busuioc, 2 fructe kiwi, o banana, o lingura de ghimbir maruntit si de 25 cl de lapte de migdale.

Castravete, mere si spanac- un suc smoothie antioxidant. Este un suc smoothie cu un gust minunat si cu un efect la fel de bun. Ai nevoe de un castravete, de un mar, de un pumn de spanac si de o lingura de ghimbir razuit. Antioxidant, castravetele este cel care ne poate proteja de radicalii liberi. Dar mai are si proprietati anti-inflamatorii si o actiune diuretica deloc de neglijat. Sa nu mai vorbim de virtutile sale anti-stres. Trebuie sa profiti deci din plin de el acum la sfarsit de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *