The Witcher – synopsis pentru sezonul 2

Primul sezon al serialului The Witcher a fost in mare parte pe placul fanilor. Dar naratiunea sa fragmentata in timp nu a fost mereu foarte usor de urmarit. Dar synopsisul sezonului cu numarul 2 promite sa fie mai linear. Atentiune, spoilere.

Convins de moartea lui Yennefer din timpul bataliei de la Sodden, Geralt de Riv o duce pe printesa Ciri, intr-un loc mai sigur pe care il cunoaste. Este vorba despre casa in care a copilarit Kaer Morhen. In timp ce regii continentului, elfii, oamenii si demonii lupta pentru suprematie in afara peretilor sai acesta trebuie sa o protejeze pe tanara fata de ceva mult mai periculos. Este vorba despre misterioasa putere pe care o poseda.

Synopsisul sezonului cu numarul 2 este deci clar. Noul sezon va incepe acolo unde s-a incheiat cel cu numarul 1.Dupa 8 episoade in care au fost explorat trecutul celor trei personaje principale ale serialului, destinul i-a reunit in sfarsit pe vrajitorul interpretat de catre Henry Cavill si pe tanara Ciri interpretata de catre Freya Allan.

Doua elemente apar in acest synopsis. Mai intai, un loc bine cunoscut de catre cititorii lui Andrzej Sapkowski si al jucatorilor de jocuri. Este vorba despre cartierul general al vrajitorilor care va fi teatrul antrenamentelor pentru o Ciri mai putin tematoare decat in sezonul cu numarul 1.

Un alt element este faptul ca universul din The Witcher risca sa fie dat peste cap de unele lupte violente pentru putere, deja prezente in sezonul 1.

Pe scurt, datorita acestui synopsis si al pozelor prezentate acum cateva zile, sezonul cu numarul 2 de la The Witcher de face asteptat. Insa, sezonul cu numarul 2, nu are inca o data oficiala de lansare.

Mai avem si informatii despre personaje si actorii lor pentru sezonul 2. Carmel Laniado va avea rolul lui Violet, un nou personaj care va avea rolul unui vrajitor pe nume Hemrik. Anya va relua rolul lui Yennefer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *