The Witcher sezonul 2: Henry Cavill dezvăluie noua armură a lui Geralt

Sezonul 2 al serialului The Witcher se anunata a fi si mai badass decat primul si printre cele mai asteptate noutati se numara armura lui Geralt de Riv. Iti spunem mai multe chiar acum.

Dupa o pauza de filmari cauzata de izbucnirea pandemiei cu coronavirus, productia sezonului 2 al serialului The Witcher a fost reluata in aceasta vara, in luna august mai precis, in Regatul Unit si continua si in acest moment.

Acest al doilea capitol va fi compus din opt episoade si se anunta deja un veritabil succes, se anunta si mai epic decat primul. Ar trebui sa asistam incetul cu incetul la eliminarea monstrilor datorita Vrajitoarilor precum Geralt de Riv. Si, de altfel, noul look al personajului tocmai ne-a fost dezvaluit pe retelele sociale.

Nou look pentru un nou sezon al serialului The Witcher
Insusi Henry Cavill, vedeta serialului Netflix a postat o serie de poze cu noua armura a personajului pe care il interpreteaza, noua armura care va fi prezentata in sezonul 2 al serialului. Pozele au fost postate pe contul sau de Instagram. Mai impresionanta si mai masiva, noua armura ii confera o alura de badass lui Geralt, ideala pentru luptele care se anunta pe viitor.

Actorul si-a insotit postarea de un citat din scrierile lui Andrzej Sapkowski, autorul acestei saga din care s-a inspirat serialul. Este posibil, spune barbatul cu parul alb un moment mai tarziu, ca prietenii sai si camarazii sai sa intrebe ce s-a intamplat cu raufacatorii. Spune-le ca Lupul i-a muscat. Si adaugati faptul ca ar trebui sa continue sa se uite peste umeri. Intr-o zi, cand se vor uita, vor vedea Lupul.

Ai inteles, Geralt va continua sa fie la fel de nemilos cum ne-a obisnuit in sezonul 2 al serialului The Witcher care, de altfel, va avea personaje noi interpretate de Paul Buillon sau Basil Eidenbenz. Sezonul 2 va fi difuzat abia in 2021 pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *