The Walking Dead: World Beyond – ne uităm sau nu ne uităm la primul episod al spin-offului?

Primul episod al noului spin off de la The Walking Dead este disponibil. Iata daca merita sau nu sa te uiti la el.

Atentie insa, deorece acest articol contine lejere spoilere cu privire la intriga primului episod de la The Walking Dead: The World Beyond. Daca nu vreti sa stii nimic deci, treceti peste.

Ultimul episod al sezonului cu numarul 10 din The Walking Dead a fost difuzat de cateva zile. A fost si perioada aleasa pentru a se dezvalui primul episod din noul spin-off. Dupa Fear of The Walking Dead, celebrul univers zombie se intinde in alta directie, cea a viitorului, cu The Walking Dead: World Beyond.

Serialul este interesat de noua serie de personaje care au crescut in comunitati protejate dupa debutul epidemiei zombie. Insa, un grup dintre ei, se decide sa o ia la drum pentru o lunga calatorie prin tara. Dar dupa un numar incredibil deja de episoade intre cele doua seriale, oare acest nou serial cu zombies, mai are ceva de spus?

Trebuie precizat un lucru. Cei care cauta aceeasi ambianta, putin mai sobra, care se regaseste in celelalte parti, poate vor fi putin dezamagiti deoarece atmosfera nu este deloc aceeasi. Este un serial mai lejer acest spin-off, gandit mai ales pentru un public mai tanar.

Acest nou spin-off exploateaza mai degraba alte concepte deja utilizate de alte seriale cu zombies, vazute deja si in alte cazuri. Unii ar putea spune ca se simt la fel ca si intr-un serial Disney, doar ca lipsesc cantecele mai antrenante. In Fear of The Walking Dead erau conectate personajele iar aici sunt doua lumi diferite. Nu mai avem nici legatura emotionala dintre anumite personaje si ne vine greu sa ne imaginam cum va fi in continuare serialul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *