L’Amore, il Sole e le Altre Stelle: o comedie italiană, de familie, disponibilă pe Netflix

Printre numeroasele noutati made in Italia adaugate recent in catalogul Netflix figureaza L’Amore, il Sole e le Altre Stelle, o comedie familiala realizata de Fabrizio Costa.

Atunci cand Michela si Primo, doi adolescenti, cei mai buni prieteni din copilarie, isi anunta parintii ca isi vor pierde impreuna virginitatea, haosul se instaleaza in aceste doua familii. Asta deoarece daca initial, anuntul este o simpla provocare din partea tinerei Michela, parintii sunt nevoiti sa gestioneze aceasta situatie si, mai ales, propriile lor probleme de cuplu.

La prima vedere, comedia pare sa se adreseze in special adoelscentilor, pare o poveste mai mult sau mai putin fictiva. Insa, rapid, filmul le da cuvantul adultilor. Sabrina si Andrea, parintii lui Michela sunt in pragul divortului. El deja traieste in magazinul sau si refuza separarea. In ceea ce ii priveste pe Corinne si Pietro, atmosfera nu este deloc mai buna si cuplul este in aceeasi situatie ca primul, in pragul despartirii.
Cei doi adolescenti, satui de atitudinea parintilor lor, decid sa continue sa le faca jocul insa sentimentele pe care le au unul fata de altul sunt din ce in ce mai confuze. Si, chiar daca per ansamblu filmul este o comedie lejera si placuta, filmul nu uita sa joace cartea educativa. Cursurile de educatie sexuala ofera o veritabila meditatie asupra raporturilor barbat/femeie si consimtamantul in materie de sex.

Pe scurt, L’Amore, il Sole e le Altre Stelle este o comedie italiana clasica. Distributia este seducatoare si convingatoare totodata si comedia se lasa urmarita cu placere, la fel ca toate noutatile italiene oferite de Netflix in ultima perioada. Va recomandam in special comedia Viva l’Italia sau un romcom extrem de amuzant precum Tutte lo vogliono (cu indragita actrita Vanessa Incontrada) si Nessuno mi può guidicare.
Un film ideal de urmarit in familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *