E fain să locuiești la casă

Dacă ar fi să prind peștișorul de aur și să îmi poată îndeplini orice dorință vreau atunci cu siguranță aceea ar fi să pot locui la casă toată viața mea. Spun asta deoarece sunt de părere că viața la casă estea foarte relaxantă și plăcută astfel încât aș da toate apartamentele din lume pentru o căsuță cu o mică grădină.

Sunt genul de persoană căreia îi place foarte mult libertatea astfel încât atunci când sunt nevoit să stau într-un apartament mă simt fix ca un papagal în colivie. Nu pot sta prea multe ore în șir deoarece încep să simt că nu mai am aer și astfel ies afară cel puțin pentru câteva clipe.

Îmi place foarte mult să locuiesc la casă deoarece dispun de o curte unde pot ieși mereu să citesc o carte sau chiar să mă bucur de puțin aer curat precum și de razele soarelui. Astfel o curte cu un foișor înseamnă pentru mine un adevărat paradis.

De asemenea îmi place foarte mult grădinăritul și astfel viața la bloc nu îmi prea permite acest lucru. Îmi place să pot mânca o salată de legume pe care chiar eu să le cultiv, să mănânc un măr crescut în propria grădina dar și să pot oferi o floare de 1 sau 8 Martie culeasă tot din propria grădină.

Un alt motiv pentru care zic că e fain să locuiești la casă este acela că locuind la casă te bucuri de foarte multă liniște. Nu mai ești obligat să auzi când vecinii de sus fac dragoste și nici nu mai auzi atunci când nu știu ce vecin își cumpără mobilă pe care o montează cu bormașina. Singura gălăgie pe care o auzi locuind la casă este doar cea pe care tu o faci deoarece în general casele sunt depărtate de ele și astfel nu ai nicio treabă cu vecinii.

Voi ce alegeți dintre viața la casă și viața la apartament?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?