Ce cocktail ți se potrivește în funcție de semnul astrologic

Lasa astrele sa te ghideze in alegerea cocktail-ului care ti se potriveste mai bine. Asta deoarece zodiacul pare sa aiba o incidenta asupra tuturor domeniilor din viata noastra: prietenie, cariera, animale de companie, iubire si chiar…cocktail-uri.

Berbec – Caipirinha. Exotism, forta si prospetime, este combinatia ideala pentru Berbec. Compus din lamaie verde, lichior cachaça si zahar din trestie de zahar, acest cocktail va fi pe placul tuturor sufletelor cuceritoare.

Taur – Sangria. Ce poate fi mai logic pentru nativii din Taur decat sa opteze pentru un cocktail rosu? Rosu ca si sangria pardi cu gustul sau dulce. Un pahar? Ole !

Gemeni – Margarita. Margarita este cel mai potrivit cocktail pentru Gemeni. Atmosfera festiva este garantata cu ajutorul acestui cocktail.

Rac – Punch. Natura rezervata dar creativa, Racul isi doreste sa opteze pentru un cocktail mai clasic, de altfel cel mai clasic din lume, punch-ul. Amestec din suc de fructe si de rom, gustul sau dulce este adorat pur si simplu de Raci.

Leu – Cosmopolitan. Leii au nevoie de un cocktail mai puternic, ca si ei. Si aici intervine Cosmopolitan cu o culoare fluo si gust dulce care ne aminteste de serile de vara si de apusurile de soare, perioada in care sunt si nascuti Leii.

Fecioara – Spritz (sau tequila sunrise). Pentru Fecioare avem un cocktail care oscileaza intre dulce si amar care ofera nativilor din Fecioara echilibrul perfect pentru caracterul lor perfectionist.

Balanta – Kir Regal. Sirop? Sampanie? De ce sa trebuiasca sa alegi intre cele doua? Pentru Balanta totul este chestiune de dozaj, la fel ca si pentru kir de altfel. Drept urmare, este cocktail-ul ideal pentru acesti nativi echilibrati.

Scorpion – Bloody Mary. Am fi putut alege Sex On The Beach pentru a sublinia latura senzuala a Scorpionului dar nu. Optam pentru Bloody Mary: dulceata rosiei, aciditatea lamaii, asemeni scorpionului.

Sagetator – Mai Tai. Chiar daca pare calm, Sagetatorul nu este asa. La fel ca Mai Thai, ascunde multe.

Capricorn – Daiquiri. Clasic. Aproape Old School. Indemodabil in special. Daiquiri este reprezentatia perfecta a caracterului serios al Capricornului.

Varsator – Jagerbomb. Varsatorul este excentric si versatil. Specialistii considera Jagerbomb cel mai potrivit cocktail pentru Varsator deoarece este unul din cele mai surprinzatoare.

Pesti – Blue Lagoon. Pentru Pesti, raportul zodiac-cocktail pare evident. Vodka cu curacao, ingredientele perfecte pentru acest cocktail care cu siguranta va fi pe placul oricarui reprezentant al acestei zodii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?