Ce cărți am citit în ultima perioadă

Când eram mic, nu cu mult înainte să încep clasa a I-a, am învățat să citesc și mă îndrăgostisem de citit. Pur și simplu mi se părea incredibil să pot să înțeleg cuvinte, propoziții, fraze și expresii dintr-o înșiruire de litere.

Da, era mintea unui copil de 6-7 ani. Vă dați seama că nu citeam foarte cursiv și mai încurcam uneori cuvintele, cert e că adoram să citesc și citeam orice-mi pica în mână. Nu știu să zic un număr dar, până să moară în clasa a III-a pasiunea mea pentru cărți, cred că am citit foarte multe treburi din biblioteca școlii. Încă mai țin minte că am fost primul din clasă care și-a făcut abonament la biblioteca școlii și primul care a terminat toate spațiile de pe spatele abonamentului.

Pentru cei ce nu știu despre ce vorbesc, pe spatele abonamentului de la bibiloteca școlii erau mai multe casete și fiecare era însemnată după ce terminam de citit o carte și o predam. Nu mai știu câte spații erau însă știu că am fost primul care ”a atins limita” și mi-au făcut alt abonament.

Fiindcă mulți cititori caută pe net sugestii de cărți, am făcut o listă a ultimelor 5 cărți pe care le-am citit în ultima perioadă și pe care de altfel vi le recomand cu căldură:

Sistemul Maestrului – Charles F Haanel – o carte excepțională despre puterea creatoare a gândului.

100 de căi spre fericire – Timothy J. Sharp – un ghid pentru oamenii ocupați, după cum îi spune și numele, ne învață cum să fim fericiți.

Dezvăluiri din invizibil – Florin Gheorghiță – o carte destul de interesantă despre spiritualitate.

Îngerul a strigat – Fănuș Neagu – e o carte pe care mulți au citit-o când erau încă la școală, eu acum am descoperit-o și a fost super ok.

Conversații libere – Rober Scoble & Shel Israel – carte espre blogging, companii, pr.

Toate sunt excepționale și vă recomand să le cițiți dacă titlurile vă atrag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *