Ce alimentație ar trebui să ai in funcție de zodie?

Astrologii sunt de parere ca ar trebui sa ne adaptam alimentatia in functie de semnul astrologic. Ar trebui sa crezi in asta si sa … intepretezi semnele!

Deci ce alimentatie ar trebui sa ai in functie de semnele zodiacului?

Proteine pentru cei din zodia Berbec. Berbecii se definesc prin impulsivitatea lor. Iar partea corpului legata de acest semn este creierul. Deci cel mai bine ar fi sa consume mai multe proteine decat feculenti pentru a-si hrani creierul.

Mai putin zahar pentru cei din zodia Taur. Taurii adora viata si nu suporta deloc restrictile. Este insa vorba despre o zodie care poate sa sufere din cauza kilogramelor in plus deci ar trebui sa reduca consumul de zahar.

O alimentatie echilibrata pentru Gemeni. Gemenii sunt super activi, alearga fara incetare si arzand multe calorii. Dar ar trebui sa limiteze mancarea de tip fast food si sa privilegieze o alimentatie echilibrata.

Racii ar trebui sa stea departe de ciocolata. Racii au tendinta de a se refugia in ciocolata deci ar fi bine sa se tina departe de dulciuri atunci cand se simt mai deprimati.

Mai putine alimente transformate pentru Lei. Atunci cand vor sa se hraneasca prefera lucrurile foarte usoare. Prefera preparatele care nu dureaza mult, dar ar trebui sa stea departe de cele semi-preparate.

Alimente bio pentru ceo din zodia Fecioara. Partea corpului legata de acest semn este pielea. Alergiile cutanate sunt multiple deci ar trebui sa evite alimentele transformate si sa le privilegieze pe cele bio.

Fibrele pentru Scorpioni. Partea corpului legata de acest semn sunt intestinele. Scorpionii sufera foarte des de constipatie deci ar trebui sa isi faca plinul de fibre cat mai des.

Mai putina sare pentru Sagetatori. Sagetatorii sunt mari gurmanzi care adora sarea. Este imposibil insa pentru ei sa se tina departe de toate delicatesele dulci.

O cura de calciu pentru capricorni. Capricornii isi fixeaza cel mai adesea o multime de obiective foarte greu de atins. Si este foarte greu pentru ei sa tina regim. Sunt legati de dinti si de oase deci trebuie sa isi faca plinul de calciu.

Mai putin alcool pentru Varsatori. Partea corpului legata de Varsatori este circulatia sangvina deci ar trebui sa se limiteze alcoolul cat mai mult.

Multa apa pentru Pesti. Deloc suprinzator. Este necsar sa mentina un echilibru al fluidelor in corp. Ar trebui sa se evite toxinele si sa se hidrateze consecvent.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?