Asus ROG Phone 2 – prezentarea pe 23 iulie, oficial

Asus isi va prezenta noul ROG Phone 2 pe data de 23 iulie. La mai putin de un an de la lansarea primului model, acest smartphone special conceput pentru gaming isi pregateste marea reintoarecere. Iata primele informatii disponibile de pe fisa sa tehnica.

Vineri, 5 iulie 2019, Asus a dezvaluit data oficiala de prezentare a lui ROG Phone 2. Conform unui zvon aparut inca din luna iunie, constructorul taiwanez isi va prezenta a doua generatie de smartphone-uri gaming marti, 23 iulie 2019.

Asus prezinta ROG Phone 2 pe 23 iulie – iata primele informatii
Dupa cum am putut vedea si din afisul promotional online postat de Sina Weibo, reteaua sociala chinezeasca, Asus incearca un parteneriat cu Tencent Games, un editor de jocuri video, cel care se afla de altfel in spatele PUBG. Cu putin timp inainte de conferinta de prezentare oficiala a lui ROG Phone 2, Asus ar trebui sa dezvaluie si cateva PC-uri si accesorii orientate spre gaming. Fara surprize, marca va prezenta si o serie de accesorii destinate transformarii smartphone-ului ROG Phone 2 intr-o veritabila consola de buzunar. Este deja cazul si pentru ROG PHone, prima generatie.

ROG Phone a fost lansat anul trecut oficial in Romania, cu aceasta ocazie Asus reusind sa intre in hora telefoanelor de gaming. Producatorul taiwanez beneficiaza oricum de un cuvant greu de spus in industria de gaming deja, așa ca ASUS ROG Phone 2 reprezinta o miscare oarecum fireasca, asteptata de multi. Razer Phone nu avea cum sa fie lasat de capul lui pe acest segment de piata iar ASUS ROG Phone pare sa incerce sa nimiceasca orice adversar inca de la inceput. Cel putin pe hartie, avem de a face cu un adevarat monstru.

Anul trecut, primul ROG Phone de la Asus ne-a entuziasmat pe multi dintre noi. Multi sunt impresionati de performantele nebune oferite, de magnificul ecran AMOLED de 90 Hz, incarcarea rapida, cu adevarat rapida de altfel si accesoriul furnizat pentru racirea telefonului. Succesorul sau ar trebui sa mearga si mai departe, sa ofere si mai multe. Ne asteptam sa gasim sub carcasa un SoC Snapdragon 855 cuplat la 8 sau 12 GB RAM si o baterie groasa de 4000 mAh cu posibilitatea de incarcare rapida. Singura informatie oficiala pentru moment este aceea ca ROG Phone 2 va beneficia de un ecran dotat cu o rata de refresh de 120 Hz. In ceea ce priveste pretul, se vorbeste despre un pret de aproximativ 1000 de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?