5 lucruri pe care să le spui în momentele mai dificile

Din pacate, toata lumea se confrunta cu momente mai dificile, de mai putine ori sau de mai multe ori. Si nu pot sa faca nimic pentru ca acestea sa nu mai apara. Decesul unui apropiat, o despartire, o cearta in familie sau cu prietenii… Dar ce nu ne omoara, ne face mai puternici.

Iar deciziile pe care le luam si felul in care trecem peste momentele dificile din viata are un impact pe termen lung asupra vietii noastre. Poti incerca sa castigi in motivatie, sa cauti in tine forta care te ajuta sa te bati pentru a atinge un obiectiv si pentru a invata diferite lectii din aceste diferite experiente.

Dar in anumite momente dificile, exista anumite lucruri pe care poti sa le spui sau sa ti le spui, cuvinte pozitive si incurajatoare.

Aceste rani te vor vindeca. Repeta aceste fraze pentru a fi constient de faptul ca mai tarziu durerea va disparea, chiar daca in momentul prezent pare foarte greu de suportat.

Esti o persoana importanta. Anturajul tau este cel care resimte durerea ta, chiar daca totul pare sa se prabuseasca in jurul tau. Si chiar daca te indoiesti de asta, calitatile si capacitatile tale sunt la fel.

Contezi foarte mult pentru unele persoane. In primul rand, contezi foarte mult pentru propria persoana, dar si pentru cei apropiati. Esti o fiinta unica in aceasta lume deci contezi foarte mult pentru multa lume. trebuie sa incerci sa te uiti foarte atent in jur si vei vedea ca cei apropiati sunt langa tine si te sustin emotional in aceste momente dificile.

Totul se va rezolva. Trebuie sa recunosti ca situatia este extrem de dificila, dar ca in acelasi timp, vei gasi solutii pentru a o rezolva cat mai repede si mai usor. Fiecare problema are o solutie, schimbarile aduc uneori doar bine, o absenta poate sa fie vindecata odata cu trecerea timpului, pierderea unei persoane importante nu este un lucru care poate sa fie uitat, dar putem sa ne obisnuim cu asta. Speranta este cea care ne ajuta sa traim si sa mergem mai departe.

Sunt puternic si curajos. Trebuie sa iti spui ca esti capabil sa infrunti toate dificultatile, ca esti puternic, intelept si trebuie sa incerci sa te accepti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?